Autismecafé Lelystad - MEE voor mij
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Autismecafé Lelystad

28 maart - 08:00 - 17:00

Op woensdag 28 maart is er van 19.30 tot 21.30 weer een autismecafé. Het autismecafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die in zijn of haar omgeving te maken hebben met autisme.

Het autismecafé vindt één keer in de 2 maanden plaats. Ontmoeting en uitwisselen van ervaringen staan centraal maar er is ook ruimte voor interessante lezingen en boeiende gastsprekers.

Donderdag 28 maart speelt theatergroep de Bint de voorstelling “Een Indiaan in huis” De voorstelling start om 19.30 uur. Een indiaan in huis is een herkenbare en ontroerende voorstelling over autisme en de impact ervan op de nabije omgeving. De teksten zijn geschreven op basis van interviews met ouders en kinderen met autisme. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. Na de voorstelling volgt een interactief gedeelte in de vorm van een pow-wow* waarin Bint het publiek prikkelt en uitnodigt om met elkaar in gesprek te gaan. Er worden onderling ervaringen uitgewisseld, vragen gesteld en tips verzameld.

Informatie en reserveren
De voorstelling is in de Kubus, Agorabaan 3 in Lelystad. De kaarten zijn gratis inclusief een consumptie, en kunnen alleen worden gereserveerd via welzijn Lelystad. Per e-mail via informelezorg@welzijnlelystad.nl of telefonische via 0320-707159.

 

Details

Datum:
28 maart
Tijd:
08:00 - 17:00

Organisator

MEE IJsseloevers, Kwintes, Welzijn Lelystad

Locatie

De Kubus, Lelystad

Contact