Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Beleefcircuit autisme voor ouders/verzorgers van kinderen met autisme

16 september - 19:30 - 21:30

| Gratis

Woon je in de gemeente Meppel en heb je een kind/kleinkind/oppaskind met autisme? Zou je het fijn vinden zelf een beetje te ervaren hoe het is om te leven met autisme? Wil je in contact komen met andere ouders die in een soortgelijke situatie zitten en verhalen uit wisselen? Dan ben je van harte welkom bij het beleefcircuit autisme dat MEE Drenthe aanbiedt.

Wat gaan we doen

Via korte beleefopdrachten kun je zelf even deels in de schoenen van het kind stappen en ervaren hoe prikkels worden ervaren, hoe dingen voor iemand met autisme anders binnen komen en hoe dat voelt. Vervolgens biedt dit een mooie kans om met elkaar in gesprek te gaan over de dingen waar je in vast kunt lopen met een kind met autisme. Er kunnen tips en trucs worden uitgewisseld maar er kan vooral ook herkenning worden gevonden.

Informatie en aanmelden:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilonka Hoving 0646135723. Aanmelden kan via e-mail: i.hoving@meeijsseloevers.nl. Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen aan het beleefcircuit en VOL=VOL. Deelname is gratis.

Wanneer:Vrijdagavond 16 september
Tijdstip:19:30 tot 21:30
Locatie:Wijkcentrum de Oosterboer, Osseweide 1b Meppel (tegenover de Albert Heijn)

Details

Datum:
16 september
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Wijkcentrum de Oosterboer
Osseweide 1b
Meppel,Drenthe7943 GGNederland
+ Google Maps

Contact