Bijeenkomst ‘Leven met iemand met psychische problemen’ - MEE voor mij
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Bijeenkomst ‘Leven met iemand met psychische problemen’

11 december 2018 - 19:30 - 21:30

| Gratis

Dinsdag 11 december, voor inwoners van Elburg, Oldebroek en Nunspeet

Leven met iemand met psychische problemen is niet eenvoudig. Iedereen die dit meemaakt kan meepraten over de conflicten die dit met zich meebrengt. Miscommunicatie, onbegrip, conflicten over medicatie en leefstijl…Om vragen en dilemma’s rond het leven met iemand met psychiatrische problematiek te bespreken, organiseert MEE Veluwe – in samenwerking met verschillende partijen – op dinsdag 11 december de bijeenkomst ‘Leven met iemand met psychische problemen’ voor inwoners van Elburg, Oldebroek en Nunspeet.

Psychiatrische problemen roepen in onze samenleving veel weerstand en onbegrip op. Ook als partner/kind/ouder ontmoet je de weerstand en het onbegrip. Wat betekent psychiatrie voor je relatie, het gezin, de familie? Wat doet het met je? Beschermen én loslaten; hoe doe je dat? Het gevoel van tekort te schieten. En hoe kun je dan ook nog voor je jezelf zorgen? Hoe ga je om met die goed bedoelde adviezen, het wegkijken van anderen? Over o.a. deze dilemma’s en vragen rond het leven met iemand met psychiatrische problematiek praten we dinsdag 11 december.

Programma en aanmelden
Gastspreker is Yvonne Ruigrok. Aan het woord komen ook ervaringsdeskundige mantelzorger Sarian Verbaak en de coördinator van de introductie crisiskaart bij GGZ Centraal. De bijeenkomst vindt 11 december plaats bij ‘t Huiken, Lange Wijden 33 in Elburg. De avond begint om 19.30 uur en eindigt 21.30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar janine.vanloenen@meeveluwe.nl of door te bellen naar 06 – 22 96 17 16.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Mentaal Gezond Noord Veluwe, Centrum voor Jeugd en Gezin, Stichting Wiel, ervaringsdeskundigen en MEE Veluwe.

Details

Datum:
11 december 2018
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Mentaal Gezond Noord Veluwe, Centrum voor Jeugd en Gezin, Stichting Wiel, ervaringsdeskundigen en MEE Veluwe

Locatie

‘t Huiken
Lange Wijden 33
Elburg, Nederland
+ Google Maps

Contact