Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Gastouder worden? kom naar de informatieavond.

29 november - 19:30

| Gratis

Veel kinderen, ook met een beperking, vinden het een feest om af en toe een dagje uit te gaan of te mogen logeren. Ook voor kinderen die opgroeien in een gezin met een ouder, broer of zus met een beperking is het fijn om er af en toe tussenuit te gaan en leuke dingen te doen. Logeerkring Drenthe biedt jonge mantelzorgers en kinderen met een lichte beperking de mogelijkheid om een dagje of weekend door te brengen bij een vrijwillig gastgezin. In Emmen e.o. zijn we dringend op zoek naar fijne gastgezinnen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud.

Wil je graag gastgezin worden of denk je hier over na maar twijfel je nog? Op dinsdag 29 november organiseren wij een informatieavond waarin wij uitleg geven over de Logeerkring en wat er van gastouders verwacht wordt. Er zal ook een gastouder aanwezig zijn om over ervaringen te vertellen. Daarnaast geven we informatie over beperkingen die kunnen spelen bij logés.

De avond is van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats in het wijkcentrum Angelslo, Statenweg 108 in Emmen. Aanmelden kan tot 22 november bij Grietje Westerhof via logeerkring@meedrenthe.nl of 06 11 31 69 89.

Op www.logeerkring.nl vind je ook meer informatie.

Details

Datum:
29 november
Tijd:
19:30
Kosten:
Gratis

Organisator

MEE Drenthe

Locatie

Wijkcentrum Angelslo
Statenweg 107
Emmen,7824 CW
+ Google Maps

Contact