Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing 29 mei: Judith Visser over haar leven met autisme

29 mei - 14:00 - 15:30

| €5

Judith Visser is schrijfster van 14 boeken en een reeks korte verhalen. Haar meest recente werk zijn de bestsellers Zondagskind (2018) en Zondagsleven (2020), dit zijn autobiografische romans over Judiths leven met autisme. Zondag 29 mei vertelt ze hier tijdens een lezing meer over.

Zondag 29 mei om 14.00 uur organiseren we vanuit Wende – autismecafé , MEE Veluwe & GIGANT een lezing met Judith Visser als spreekster. Tijdens haar lezing vertelt zij openhartig hoe zij haar autisme ervaart en hoe zij er een weg in heeft gevonden. Haar insteek is: Gelukkig zijn met autisme? Ja, dat kan! Ook is er ruimte voor vragen uit het publiek. Belangrijk: Judith wordt vergezeld door haar hond.

Waar Zondagskind gaat over opgroeien met autisme, is Zondagsleven een authentieke roman over je weg vinden en trouw blijven aan wie je bent. Met Zondagskind won Judith de Hebban Literatuurprijs 2018. Het RTL4-progamma Koffietijd verkoos Zondagskind tot Boek van de Maand. De roman werd tevens in Duitsland uitgegeven onder de titel Mein Leben als Sonntagskind.

Tickets à €5,- zijn te verkrijgen via: Judith Visser over haar leven met autisme – GIGANT | Apeldoorn

Details

Datum:
29 mei
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
€5

Organisator

MEE Veluwe

Locatie

Gigant, Nieuwsstraat 377 in Apeldoorn
Nieuwsstraat 377
Apeldoorn ,
+ Google Maps

Contact