NAH Café Aalten - MEE voor mij
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

NAH Café Aalten

11 mei - 10:00 - 12:00

| Gratis

MEE Oost organiseert zaterdag 11 mei a.s. een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café Aalten bij locatie Beth San, Ludgerstraat 17-25 in Aalten

Jaarlijks zijn er meer dan 100.000 mensen die worden geconfronteerd met de gevolgen van  hersenletsel. Dat kan worden veroorzaakt door een ongeluk, hersenbloeding, tumor in de hersenen maar ook door een ongelukkige val en vele andere oorzaken. Om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, organiseert MEE Oost een aantal keer per jaar een NAH Café. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld. Een belangrijke functie van het NAH Café is het vergroten van het sociale netwerk van de deelnemers.

Thema
Het thema van deze bijeenkomst is “alleen of samen met NAH”. We denken dan na over het leven met NAH als u alleen staat of samen bent. Hoe houd u zich staande met NAH als u er alleen voor staat in het leven? Wat helpt hierbij? Welke impact heeft NAH op uw manier van leven en die van uw partner, familie? Dit NAH café biedt een kijkje in elkaars leven hoe u NAH een plek probeert te geven in het leven.

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig Winterswijk, Groenlo of Aalten, zijn zaterdag 11 mei van harte welkom om 10.00 uur bij Beth San,  Ludgerstraat 17-25, 7121 EG in Aalten. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 12.00 uur sluiten we af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Details

Datum:
11 mei
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Beth San
Ludgerstraat 17-25
Aalten, 7121 EG Nederland
+ Google Maps

Contact