Laden Evenementen

« All Events

NAH Café Aalten

12 december - 10:00 - 12:00

| Gratis

MEE Oost organiseert zaterdag 12 december a.s. een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café Aalten bij locatie Beth San, Ludgerstraat 17 in Aalten.

Jaarlijks zijn er meer dan 100.000 mensen die worden geconfronteerd met de gevolgen van  hersenletsel. Dat kan worden veroorzaakt door een ongeluk, hersenbloeding, tumor in de hersenen maar ook door een ongelukkige val en vele andere oorzaken. Om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, organiseert MEE Oost een aantal keer per jaar een NAH Café. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld. Een belangrijke functie van het NAH Café is het vergroten van het sociale netwerk van de deelnemers.

Thema
Het thema van deze bijeenkomst wordt binnenkort bekend gemaakt.

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig Winterswijk of Aalten, zijn zaterdag 12 december 2020 van harte welkom om 10.00 uur bij Beth San, Ludgerstraat 17 in Aalten. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 12.00 uur sluiten we af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Details

Datum:
12 december
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Organisator

MEE Oost

Locatie

Beth San
Ludgerstraat 17
Aalten,7121 EGNederland
+ Google Maps

Contact