NAH Café Aalten - MEE voor mij
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

NAH Café Aalten

26 januari - 10:00 - 12:00

| Gratis

MEE Oost organiseert zaterdag 26 januari a.s. een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café Aalten bij locatie Beth San, Ludgerstraat 17-25

Jaarlijks zijn er meer dan 100.000 mensen die worden geconfronteerd met de gevolgen van  hersenletsel. Dat kan worden veroorzaakt door een ongeluk, hersenbloeding, tumor in de hersenen maar ook door een ongelukkige val en vele andere oorzaken. Om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, organiseert MEE Oost een aantal keer per jaar een NAH Café. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld. Een belangrijke functie van het NAH Café is het vergroten van het sociale netwerk van de deelnemers.

Thema
Graag nodig ik u uit voor het eerste NAH café in 2019 op 26 januari in Aalten. Barry Janssen van PSHVelp komt ons deze morgen over voeding vertellen, voeding voor de hersenen welteverstaan! Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op wat een gezonde voedingsbasis is en waarom het hebben van gezonde basis belangrijk is. Hierin wordt aandacht besteed aan vermoeidheid en het opvangen van (mentale) vermoeidheid door voeding.  Vanuit voorbeelden worden praktische tips gegeven om op een makkelijke manier tot een gezonde voedingsbasis te komen als dat nodig is.

Het volgende NAH café staat gepland op 2 maart in Groenlo, dan komt Barry ons wat vertellen over Mindfulness.

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig Winterswijk, Groenlo of Aalten, zijn zaterdag 26 januari van harte welkom om 10.00 uur bij Beth San,  Ludgerstraat 17-25, 7121 EG in Aalten. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 12.00 uur sluiten we af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Details

Datum:
26 januari
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Beth San
Ludgerstraat 17-25
Aalten, 7121 EG Nederland
+ Google Maps

Contact