Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Online NAH café De Liemers

20 oktober - 19:30 - 21:30

| Gratis

MEE Oost organiseert op dinsdag 20 oktober a.s. een online bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Heeft u zich al eerder aangemeld? Dan wordt u via e-mail op de hoogte gebracht. Heeft u zich nog niet aangemeld, maar wilt u wel meedoen? Dan kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Om mee te doen heeft u een computer, laptop, tablet of telefoon nodig met beeld/camera en geluid/microfoon. Meer informatie volgt na aanmelding.

Het thema van deze online bijeenkomst is ‘hoe vertelt ik het mijn omgeving?’ U kent de opmerking vast wel, ’hersenletsel heb je nooit alleen’. Ook uw omgeving heeft te maken met uw hersenletsel. De ene persoon staat meer open voor informatie hierover dan de ander en veel mensen met NAH verliezen vrienden en kennissen. Op de oude voet doorgaan, dat lukt ook in sociale contacten niet meer. We denken na over wat u tegenkomt in uw sociale contacten en hoe u daarmee om kunt gaan.

Voor meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl .

Details

Datum:
20 oktober
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis

Organisator

MEE Oost

Locatie

De Hooge Bongert
De Hooge Bongert 3
Zevenaar,
+ Google Maps

Contact