NAH café De Liemers - MEE voor mij
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

NAH café De Liemers

17 september - 19:30 - 21:30

| Gratis

MEE Oost organiseert op dinsdag 17 september a.s. een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café De Liemers in Zevenaar aan de Hooge Bongert 3.

Om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, organiseert MEE Oost een aantal keer per jaar een NAH Café. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld. Een belangrijke functie van het NAH Café is het vergroten van het sociale netwerk van de deelnemers.

Thema
Het thema van deze bijeenkomst is “alleen of samen met NAH”. Hoe houdt u zich staande met NAH als u er alleen voor staat in het leven? Wat helpt hierbij? Welke impact heeft NAH op uw manier van leven en die van uw partner, familie? Dit NAH café biedt een kijkje in elkaars leven en hoe u NAH een plek probeert te geven in het leven.

Het volgende NAH café is op 15 oktober. Het thema is dan slapen. We krijgen een Workshop over slapen van Lia Timmer (http://www.xalia.nl/gezondheidszorg/). 

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig in de Liemers, zijn 17 september van harte welkom om 19.30 uur bij De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 21.30 uur sluiten we de avond af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl .

Details

Datum:
17 september
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis

Organisator

MEE Oost

Locatie

De Hooge Bongert
De Hooge Bongert 3
Zevenaar,
+ Google Maps

Contact