Laden Evenementen

« All Events

NAH café Lochem

5 december - 10:00 - 12:00

MEE Oost organiseert zaterdag 5 december a.s. een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café Lochem  in Woonzorgcentrum Gudula, Oosterwal 18 in Lochem in de kerkzaal op de eerste verdieping.

Jaarlijks zijn er meer dan 100.000 mensen die worden geconfronteerd met de gevolgen van hersenletsel. Dat kan worden veroorzaakt door een ongeluk, hersenbloeding, tumor in de hersenen maar ook door een ongelukkige val en vele andere oorzaken. Om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, organiseert MEE Oost een aantal keer per jaar een NAH Café. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld. Een belangrijke functie van het NAH Café is het vergroten van het sociale netwerk van de deelnemers.

Thema
Meer informatie over  het thema van de bijeenkomst volgt binnenkort.

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig in Lochem en Zutphen, zijn zaterdag 5 december 2020 van harte welkom om 10.00 uur bij Woonzorgcentrum Gudula, Oosterwal 18 in Lochem. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 12.00 uur sluiten we af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden en informatie
Voor aanmelden en meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Details

Datum:
5 december
Tijd:
10:00 - 12:00

Organisator

MEE Oost

Locatie

Woonzorgcentrum Gudula
Oosterwal 18
Lochem,7241 ARNederland
+ Google Maps

Contact