Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

NAH-café Lochem

18 september - 10:00 - 12:00

| Gratis toegang

MEE Oost organiseert zaterdag 18 september a.s. een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners/mantelzorgers. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café Lochem  in De Heerd, Laan Ampsen 15 in Lochem.

Thema
Een beetje terug naar normaal, dat geldt ook voor het NAH café! We kunnen elkaar 18 september in Lochem weer ontmoeten en ervaringen uitwisselen over het thema ‘rouw na NAH, leven met levend verlies’. Wat betekent het voor jou en je omgeving om dagelijks geconfronteerd te worden met verlies en restletsel en de moeilijkheden die dit oplevert? Hier willen we stil bij staan en bespreken, ruimte geven aan en nadenken over het dagelijks leven hiermee. Hoe leef je je leven met NAH en blijf je openstaan voor dat wat nog wel kan?

Wat betekent het NAH-café voor jou?
We krijgen bezoek van de beleidsmedewerker van de gemeente Lochem, Elize Sopacuwa. Zij gaat voor de pauze graag met ons in gesprek over de waarde van het NAH café voor ons. Hoe ondersteunt het bij het leven met NAH? Daarover wil ze graag meer informatie!

Informatie en aanmelden
De bijeenkomst is op zaterdag 18 september van 10.00 tot 12.00 uur in De Heerd in Lochem. De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.
Wil je meedoen? Aanmelden kan via m.vandieren@mee-oost.nl of 06-46378640.  Geef door met hoeveel personen je wilt komen, mantelzorgers zijn natuurlijk ook welkom! We hopen dat er veel deelnemers uit de gemeente Lochem aanwezig zullen zijn om in gesprek te gaan met de beleidsmedewerker!

Het NAH-café vindt plaats volgens de coronarichtlijnen van het RIVM.

Details

Datum:
18 september
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis toegang

Organisator

MEE Oost

Locatie

Conferenctiecentrum de Heerd in Lochem

Contact