NAH Café Winterswijk - MEE voor mij
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

NAH Café Winterswijk

6 april - 10:00 - 12:00

| Gratis

MEE Oost organiseert zaterdag 6 april een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café Winterswijk bij de Zonnebrinkkerk in Winterswijk. 

Jaarlijks zijn er meer dan 100.000 mensen die worden geconfronteerd met de gevolgen van  hersenletsel. Dat kan worden veroorzaakt door een ongeluk, hersenbloeding, tumor in de hersenen maar ook door een ongelukkige val en vele andere oorzaken. Om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, organiseert MEE Oost een aantal keer per jaar een NAH Café. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld. Een belangrijke functie van het NAH Café is het vergroten van het sociale netwerk van de deelnemers.

Thema
Het thema van deze bijeenkomst is “Herstel”. We bespreken wat herstel inhoudt voor u en uw naasten, de fasen van het herstelproces en luisteren naar een herstelverhaal van een ervaringsdeskundige. Er is alle ruimte om in gesprek te gaan over uw herstel en wat herstel kan ondersteunen.

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig Winterswijk, Groenlo of Aalten, zijn zaterdag 6 april van harte welkom om 10.00 uur bij de Zonnebrinkkerk,  Zonnebrink 61 in Winterswijk. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 12.00 uur sluiten we af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Het volgende NAH café staat gepland op 11 mei en heeft als thema ‘alleen of samen met NAH’. 

Voor meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl

Details

Datum:
6 april
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Organisator

MEE Oost

Locatie

Zonnebrinkkerk
Zonnebrink 61
Winterswijk,
+ Google Maps

Contact