NAH café Zutphen - MEE voor mij
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

NAH café Zutphen

28 september - 10:00 - 12:00

MEE Oost organiseert zaterdag 28 september a.s. een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café Zutphen bij Sutfene aan de Coehoornsingel 3.

Jaarlijks zijn er meer dan 100.000 mensen die worden geconfronteerd met de gevolgen van hersenletsel. Dat kan worden veroorzaakt door een ongeluk, hersenbloeding, tumor in de hersenen maar ook door een ongelukkige val en vele andere oorzaken. Om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, organiseert MEE Oost een aantal keer per jaar een NAH Café. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld. Een belangrijke functie van het NAH Café is het vergroten van het sociale netwerk van de deelnemers.

Thema
Tijdens het NAH Café op zaterdag 28 september is het thema “Alleen of samen met NAH”.  Meer informatie over dit thema volgt binnenkort.

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig in Zutphen, zijn zaterdag 28 september van harte welkom om 10.00 uur bij Sutfene, Coehoornsingel 3 in Zutphen. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 12.00 uur sluiten we af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden en informatie
Voor aanmelden en meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Details

Datum:
28 september
Tijd:
10:00 - 12:00

Contact