Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Partnercursus ASS in Nunspeet

10 mei - 14:30 - 16:30

| Gratis

Binnenkort wordt er bij Steunpunt Mantelzorg in Nunspeet weer een partnercursus Autisme gegeven. De cursus wordt gegeven door MEE Veluwe en bestaat uit 4 bijeenkomsten op maandagmiddag. De cursus is bedoeld voor mensen die een partner hebben met ASS. Onderwerpen die aan bod komen, zijn:

  • kennismaking in combinatie met uitleg over autisme
  • communicatie in combinatie met denken, voelen en doen
  • partnerkeuze en intimiteit in combinatie met de rolverdeling, opvoeding en kinderen
  • zorgen voor jezelf en sociale steun in combinatie met de toekomst

Bent je partner van iemand met ASS en heb je belangstelling voor deze cursus? Je bent hartelijk welkom! Het doel van de cursus is om de veerkracht van partners te versterken en inzicht te geven in de knelpunten waar zij in de relatie met hun partner met ASS tegenaan lopen. Daarnaast biedt de cursus her- en erkenning.

Informatie en aanmelden
De cursus vindt plaats op maandagmiddag 10 mei, 17 mei, 31 mei en 7 juni van 14:30 tot 16:30 uur in dienstencentrum Het Venster. Je wordt als deelnemer aan de cursus bij alle 4 de bijeenkomsten verwacht! Aanmelden is verplicht en kan bij Steunpunt Mantelzorg: l.draaijer@mantelzorg-nunspeet.nl (met vermelding van aanmelding partnercursus ASS) of bel naar dienstencentrum het Venster, (0341) 25 72 42.

Details

Datum:
10 mei
Tijd:
14:30 - 16:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Steunpunt Mantelzorg Nunspeet en MEE Veluwe

Locatie

Het Venster
Elburgerweg 15
Nunspeet,8071 TANederland
+ Google Maps

Contact