Partnercursus ‘omgaan met autisme’ in Almere - MEE voor mij
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Partnercursus ‘omgaan met autisme’ in Almere

6 mei - 19:30 - 21:30

| Gratis

Samenleven met een partner met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) is niet altijd makkelijk en kan voor stress, frustraties en communicatieproblemen zorgen. Bij veel partners is er behoefte aan ondersteuning. Daarom organiseert MEE, in samenwerking met VMCA, de partnercursus ‘Omgaan met autisme’. De cursus start op 6 mei 2019.

De cursus is bedoeld voor mensen die een partner hebben met (een vermoeden van) autisme. Het doel van de cursus is het ondersteunen van partners van iemand met autisme en voorkomen dat ze zelf klachten of problemen gaan ontwikkelen. Tijdens de cursus kunt u met andere deelnemers praten en komen diverse thema’s aan bod, zoals communicatie, betekenis van autisme in je relatie en bewustwording van je eigen rol.

Negen bijeenkomsten
De partnercursus autisme start maandag 6 mei en bestaat uit negen bijeenkomsten die allemaal op een maandag plaatsvinden van 19.30 tot 21.30 uur:
6 mei
13 mei
20 mei
3 juni
17 juni
24 juni
1 juli
8 juli
26 augustus

De cursussen vinden plaats bij buurthuis De Bazuin, Luitstraat 1, 1312 LG in Almere (Muziekwijk). Er zijn geen kosten verbonden aan de partnercursus.

Deelnemen?
Iedereen die zich wil aanmelden voor de informatieochtend en/of wil deelnemen aan de cursus kan contact opnemen met a.lettink@meeijsseloevers.nl.

Details

Datum:
6 mei
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis

Organisator

MEE en VMCA

Locatie

Contact