Laden Evenementen

« All Events

Partnercursus ‘omgaan met autisme’

14 oktober - 09:30 - 11:30

| Gratis

MEE Veluwe en GGNet Preventie organiseren samen in de regio Apeldoorn een partnercursus “omgaan met autisme”. Deze cursus is voor mensen die een partner hebben met een stoornis in het autistisch spectrum.

De cursus start op vrijdag 14 oktober

Samenleven met een partner met een stoornis in het autistisch spectrum is niet altijd makkelijk en kan voor stress en frustraties zorgen. Bij veel partners is er behoefte aan ondersteuning en het uitwisselen van ervaringen.

In de cursus krijgen deelnemers informatie over autisme en komen thema’s aan bod zoals communicatie,  rolverdeling en zorg voor jezelf aan de hand waarvan deelnemers hun ervaringen uitwisselen.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. De bijeenkomsten staan gepland in de periode van 14 oktober t/m 16 december en vinden plaats bij GGNet aan de stationsstraat 47a in Apeldoorn. Voorafgaand aan de cursus word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de cursusleiders.

Meer informatie en aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij het secretariaat van Preventie GGNet regio Apeldoorn, via telefoonnummer 088-9331180 of mailen naar preventie@ggnet.nl.Meer informatie op www.ggnet.nl/preventie.

Details

Datum:
14 oktober
Tijd:
09:30 - 11:30
Kosten:
Gratis

Organisator

MEE Veluwe en GGnet Preventie

Locatie

GGNet Preventie
Stationsstraat 47a
Apeldoorn,7311 NNNederland
+ Google Maps

Contact