Theatergroep Wirwar speelt “De Hoofdzaak - MEE voor mij
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Theatergroep Wirwar speelt “De Hoofdzaak

25 mei - 19:00 - 20:30

| €5

Alle spelers van theatergroep Wirwar hebben hersenletsel. De een werd ermee geboren, de ander kreeg het pas op latere leeftijd. In voorstelling De Hoofdzaak nemen deze spelers de toeschouwer op ontroerende, confronterende en soms humoristische wijze mee in hun leven met hersenletsel. Na de voorstelling gaan de spelers in gesprek met de zaal over het leven met hersenletsel.

De voorstelling vindt plaats op zaterdagavond 25 mei in de Theaterzaal van Gigant in Apeldoorn (Nieuwstraat 377). De avond, mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, NAH Gelderland, de Kap, Zorggroep Apeldoorn, Gigant en MEE Veluwe, wordt muzikaal omlijst door pianiste, componist en ervaringsdeskundige Mariette Hehakaya.

In totaal biedt de theaterzaal van Gigant plek aan 150 bezoekers, waaronder drie rolstoelgebruikers. Bovendien wordt een rij speciaal gereserveerd voor mensen die slecht ter been zijn. Het is raadzaam om deze plekken vooraf te reserveren.

De voorstelling start 25 mei om 19:00 uur en eindigt om 20:15 uur. Tickets à € 5,- zijn verkrijgbaar via Gigant.nl of aan de kassa. Informatie vindt u via www.gigant.nl/voorstellingen/nah-theatergroep-wirwar.

De voorstelling word mede mogelijk gemaakt door Rabobank.

 

Details

Datum:
25 mei
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
€5

Locatie

Gigant, Nieuwsstraat 377 in Apeldoorn
Nieuwsstraat 377
Apeldoorn ,
+ Google Maps

Contact