Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Uitreiking Doemee-award 2021

15 december 2021 - 15:00 - 17:00

| Gratis

Woensdag 15 december reiken we voor de zesde keer de Doemee-award uit in de provincies Gelderland, Overijssel, Flevoland en Drenthe.

Stimuleringsprijs
Steeds meer mensen en organisaties zetten zich met een lokaal initiatief in voor een samenleving van en voor iedereen. Mede door hun inzet kunnen mensen met een beperking, chronische ziekte of afstand tot de arbeidsmarkt maximaal meedoen. Om dit soort lokale initiatieven te stimuleren én waarderen reiken we de Doemee-award uit: een stimuleringsprijs van € 500,- om het initiatief verder uit te bouwen en nog meer mensen mee te laten doen.

Uitreiking
Woensdag 15 december maken we de winnaars van de Doemee-award voor de provincie Gelderland, Overijssel, Flevoland en Drenthe bekend bij het Kulturhus in Epe. Genodigden ontvangen te zijner tijd een uitnodiging.

Achtergrond
Een inclusieve samenleving waar iedereen naar vermogen mee kan doen, dat is waar MEE voor staat. En dat komt alleen tot stand als iedereen een steentje bijdraagt. Dat hoeft niet altijd groots te zijn. Burgerinitiatieven ontstaan omdat mensen betrokken zijn bij de samenleving. Hetzelfde geldt voor instellingen en bedrijven die bijvoorbeeld mensen met een afstand tot werk een kans bieden. Of hun informatievoorziening zo hebben aangepast dat mensen met een beperking het ook begrijpen. Al deze initiatieven die bijdragen aan een inclusieve samenleving en met positieve, enthousiaste inzet worden gerealiseerd, verdienen wat ons betreft een podium. En dat maken we mogelijk met de Doemee-award.

Details

Datum:
15 december 2021
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Kulturhus EGW
Stationsstraat 25
Epe,8161 CPNederland

Contact