Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Vriendenkring Raalte

19 januari

| Gratis

In het afgelopen jaar is het wel duidelijk geworden dat we allemaal behoefte hebben aan contact. Soms gaat contact maken makkelijk. Anderen hebben daar wat meer moeite mee. Ben jij woonachtig in de gemeente Raalte? En wil jij ook wel eens naar een café, de bioscoop of winkelen? Maar vind je het lastig om alleen te gaan? Dan is een Vriendenkring misschien iets voor jou!

Een vriendenkring bestaat uit maximaal zes personen en wordt begeleid door een vrijwilliger en eventueel een medewerker van MEE of WijZ. De begeleiders werken er naar toe om een zelfstandige vriendengroep te vormen, zodat na een jaar, de groep zelfstandig verder gaat als vriendengroep.

Wat gaan we doen?
We doen samen leuke activiteiten die vrienden met elkaar ondernemen. Zoals samen een kopje koffie op een terras drinken, naar de film of samen bowlen. Of samen koken en lekker eten. Lijkt je dat leuk én kun je zelfstandig naar een afspraak komen? Dan kun je je aanmelden. Wij nemen dan contact met je op.

Kosten
Je hoeft niet te betalen om deel te nemen aan een vriendenkring. Kosten die horen bij de activiteiten die je samen onderneemt, zoals uitgaan of koffiedrinken, moet je wel zelf betalen.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Petra de Vos: 06- 309 99 246. Aanmelden voor de vriendenkring kan ook bij Petra de Vos via: Raalte@meeijsseloevers.nl

Wanneer corona het toelaat willen wij op 19 januari een eerste bijeenkomst organiseren.

Details

Datum:
19 januari
Kosten:
Gratis

Organisator

MEE IJsseloevers

Contact