Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Balans in denken, voelen en doen

17 juni 2020 - 16:00 - 17:15

| Gratis

Door Rianne Jansen

Door middel van een Mindfulnessoefening met daarbij een korte uitleg over de ‘negatieve spiraal’, onderzoeken we hoe we de balans tussen denken, voelen en doen bij mensen met autisme kunnen versterken, om zo meer rust en overzicht te scheppen in het leven. Wat begint met bewustwording door de aandacht te richten, kan uiteindelijk de lijdensdruk verlichten wanneer er bijvoorbeeld sprake is van: overprikkeling, rumineren (zaken eindeloos uitdenken), over grenzen gaan, emoties moeilijk kunnen herkennen, uiten en delen, uitstelgedrag.

Rianne Jansen is eigenaar van ELISA^2 , een opleidingscentrum voor mensen met autisme, hun naasten en professionals in Veenendaal. Daarnaast is ze mede-initiatiefnemer en voorzitter van Stichting Op Eigen Tenen, die zich inzet om de emancipatie van mensen met autisme te bevorderen, door het organiseren en stimuleren van projecten waarbij mensen met en zonder autisme elkaar ontmoeten. Rianne kreeg op haar drieëndertigste de diagnose autisme en heeft een zoon met autisme. https://www.domein-elisa.nl

Via deze link: Webinar 17 juni 2020 kunt u deelnemen aan het Webinar (via Microsoft Teams) van Rianne op 17 juni 2020 16.00- 17.15 uur (Password niet nodig)

Voor wie?
De Webinars richten zich op mensen met autisme, hun ouders/naasten, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden uit de provincie Gelderland.

Door wie?
Deze Webinars zijn georganiseerd door een projectgroep van mensen met autisme/vrijwilligers, ouders van kinderen met autisme/vrijwilligers en beroepskrachten in Apeldoorn, onder regie van het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG).

Wat willen we bereiken?
Middels deze Webinars willen we voorlichting geven over autisme, inspireren, verbinden en praktische tips en handvatten meegeven waaraan we in deze tijd van Corona en ook zeker daarna, herkenning en steun kunnen ervaren!

Details

Datum:
17 juni 2020
Tijd:
16:00 - 17:15
Kosten:
Gratis

Locatie

Online

Contact