Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Je eigen weg vinden en trouw blijven aan jezelf

24 juni 2020 - 16:00 - 17:15

| Gratis

Door Judith Visser

Judith Visser neemt ons aan de hand van haar boeken Zondagskind en Zondagsleven mee in haar leven. In 2018 verscheen haar roman Zondagskind, waarin zij terugblikt op haar jeugd, met voorbeelden waarom ze op haar derde al kon lezen en schrijven, maar niet kon praten; waarom ze zich bij dieren meer op haar gemak voelt dan bij mensen. Inmiddels heeft Judith als schrijver een zo “autisme-proof” mogelijk leven voor zichzelf gecreëerd. Judith leerde uit te zoeken hoe ze, ondanks alle chaos, een veilige en een overzichtelijke wereld voor zichzelf kon creëren. Hierover gaat haar nieuwe roman Zondagsleven (liefde in tijden van autisme), die in september zal verschijnen.

Judith Visser (1978) is schrijver en een veelgevraagd spreker over autisme. Zij schreef twaalf boeken en een reeks korte verhalen. Zij groeide op zonder te weten dat zij autisme had; pas op volwassen leeftijd kreeg zij de diagnose. Judith woont met haar man en wolfhonden in Rockanje aan zee. judithvisser.nl

Webinar Je eigen weg vinden en trouw blijven aan jezelf
 Via deze link: Webinar 24 juni 2020 kunt u deelnemen aan het Webinar (via Microsoft Teams) op 24 juni 2020 16.00- 17.15 uur (Password niet nodig). U kunt de link naar het Webinar  van te voren testen.

Voor wie?
De Webinars richten zich op mensen met autisme, hun ouders/naasten, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden uit de provincie Gelderland.

Door wie?
Deze Webinars zijn georganiseerd door een projectgroep van mensen met autisme/vrijwilligers, ouders van kinderen met autisme/vrijwilligers en beroepskrachten in Apeldoorn, onder regie van het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG).

Wat willen we bereiken?
Middels deze Webinars willen we voorlichting geven over autisme, inspireren, verbinden en praktische tips en handvatten meegeven waaraan we in deze tijd van Corona en ook zeker daarna, herkenning en steun kunnen ervaren!

Details

Datum:
24 juni 2020
Tijd:
16:00 - 17:15
Kosten:
Gratis

Locatie

Online

Contact