Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Stress en overprikkeling bij mensen met autisme

10 juni 2020 - 16:00 - 17:15

| Gratis

Door Maartje de Vries

Mensen met autisme reageren vaak anders op prikkels dan mensen zonder autisme. Er zijn veel mensen met autisme die stress ervaren door overprikkeling. Veel mensen met autisme laten dit niet altijd zien. Ze hebben geleerd door te zetten of het te verbloemen. Dit is hard werken en kost veel energie. De stress loopt verder op. Veel stress of chronische stress zorgt dat je lijf in de overlevingsstand komt. Je denkende brein gaat uit. Er kan niets meer bij. Herken jij de signalen van overprikkeling bij jezelf of bij je cliënt? Welke signalen zijn dit? Wat helpt dan?

Maartje de Vries is eigenaar van Perspectivia coaching en biedt individuele en team coaching voor mensen met autisme, ouders en professionals. Daarnaast spreekt Maartje als ‘ouder ervaringsdeskundige’. https://www.perspectiviacoaching.nl

Via deze link: Webinar 10 juni 2020 kunt u deelnemen aan het Webinar (via Microsoft Teams) van Maartje op 10 juni 2020 16.00- 17.15uur (Password niet nodig)

Voor wie?
De Webinars richten zich op mensen met autisme, hun ouders/naasten, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden uit de provincie Gelderland.

Door wie?
Deze Webinars zijn georganiseerd door een projectgroep van mensen met autisme/vrijwilligers, ouders van kinderen met autisme/vrijwilligers en beroepskrachten in Apeldoorn, onder regie van het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG).

Wat willen we bereiken?
Middels deze Webinars willen we voorlichting geven over autisme, inspireren, verbinden en praktische tips en handvatten meegeven waaraan we in deze tijd van Corona en ook zeker daarna, herkenning en steun kunnen ervaren!

Details

Datum:
10 juni 2020
Tijd:
16:00 - 17:15
Kosten:
Gratis

Locatie

Online

Contact