Jouw eigen animatiefilmpje

Vind je het soms lastig of vervelend om telkens opnieuw hetzelfde uit te leggen?
Dan maken we er samen een animatiefilmpje van, zodat je het kan laten zien!

Ook Patrick vond het vervelend en lastig om telkens opnieuw hetzelfde uit te leggen. Hij gebruikt een rolstoel. Vaak moet iemand de kussenhoes van het zitkussen vervangen. Patrick weet precies hoe dat moet. Maar hij vindt het vervelend om dat telkens weer opnieuw uit te leggen aan alle mensen die hem helpen. Daarom hebben we samen dit animatiefilmpje gemaakt!

Als het nu weer tijd is voor een nieuwe kussenhoes, laat Patrick gewoon zijn animatiefilmpje zien. Nu kunnen mensen hem beter helpen, gaat het niet zo vaak fout en hoeft hij niet telkens opnieuw uit te leggen hoe ze dat moeten doen. Dat scheelt ook nog eens veel tijd!


Jouw animatiefilmpje
Heb jij ook zoiets? Dat je bijvoorbeeld telkens opnieuw moet uitleggen hoe jouw medicijnen toegediend moeten worden, hoe jouw kleren in de kast gelegd moeten worden of hoe iemand met jou om moet gaan? Of iets anders? Dan kunnen we een animatiefilmpje met je maken. Die kun je dan laten zien aan de mensen die jou helpen.


Aan de slag

  1. Jij of iemand die jou goed kent, kan aan MEE laten weten dat je graag een animatiefilmpje wilt.
  2. Een consulent van MEE belt je daarna om jouw situatie te bespreken.
  3. Als het nodig is komen de consulent en de mensen die het animatiefilmpje maken naar je toe.
  4. Het animatiefilmpje wordt gratis voor je gemaakt.
  5. Je kunt het animatiefilmpje gebruiken om mensen die jou helpen uit te leggen wat ze moeten doen!

Woon je in Almere en wil je samen met MEE een eigen animatiefilmpje maken? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 088 633 0 633.

Aanmeldformulier

Contact