‘Bemoedigingscadeautje voor jeugd en gezinnen in gemeente Staphorst’

Een samenwerking tussen gemeente Staphorst, MEE IJsseloevers, steunpunt mantelzorg Carinova, stichting Schuilplaats en de jongerenwerkers van Saam welzijn.

We lezen en zien allemaal om ons heen dat de eenzaamheid en/of verveling onder kinderen en jongeren toeneemt. Daarom willen wij als (hulpverlening)organisaties, graag een extraatje aanbieden in deze lastige tijd. Met een budget dat is beschikbaar gesteld vanuit de overheid, bieden we een cadeautje voor thuis aan. Zo kan er worden gekozen uit een gezelschapspelletje, een vogelnestkastje om zelf in elkaar te zetten, of een creatief pakketje. We willen graag iets extra’s doen en hier mee ook laten weten dat we beschikbaar zijn in deze tijd.

Wilt u graag zo’n pakketje aanvragen voor u zoon en/of dochter? Dan kan dat. Dit mag u doen via n.knol@saamwelzijn.nl. Geef de naam en het adres door, de leeftijden en de voorkeur voor een spel, een creatief pakketje of een vogelnestkastje. Zolang de voorraad strekt. Max 2 per gezin. Opgeven kan tot en met 15 februari. Het aanbod is verdeeld in 2 leeftijdscategorieën 6-12 en 12+.

Contact