Dag van de mantelzorg in Apeldoorn

Duizenden Apeldoorners zijn mantelzorger. Met verschillende activiteiten in het kader van de Dag van de Mantelzorg op 10 november staan deze zorgers een keertje zelf centraal.

Ze kunnen bijvoorbeeld gratis naar een High tea of concert. Bijzonder dit jaar is de lancering van een platform voor ouders en verzorgers met een zorgintensief kind. Op dinsdagavond 8 november, tijdens een Italiaanse avond bij de Pastazaak, zal in aanwezigheid van wethouder Anja Prins de naam en het logo van het nieuwe platform onthuld worden.

De Dag van de Mantelzorg wordt georganiseerd door Stimenz, Klein Geluk, de Kap, MEE Veluwe en ZG Apeldoorn. Mantelzorgers kunnen zich tot en met woensdag 26 oktober voor één van de acht activiteiten aanmelden. Een aantal activiteiten zijn al vol. Kijk op de de website van De Kap voor meer informatie en het aanmeldformulier. Telefonisch aanmelden kan via 055-5295520.

Daarnaast is er op zaterdag 26 november in de Grote Kerk een gratis Classic Night Concert voor mantelzorgers en hun introducé. Het vocaal ensemble Annemarie & The Pilgrims Voices brengt een uitgebreid kerstrepertoire ten gehore. Het koor wordt begeleid door ‘Passione’, een ensemble van topinstrumentalisten.

Het concert in de Grote Kerk aan de Loolaan 16 in Apeldoorn begint om 20:00u. Mantelzorgers kunnen twee gratis kaarten aanvragen.

Contact