Informatie- en adviespunt voor ouderen in Barneveld - MEE voor mij

Informatie- en adviespunt voor ouderen in Barneveld

Ik heb hulp nodig. Waar moet ik aankloppen? Het lukt me niet meer zelf mijn huishouden te doen. Wie kan mij helpen? Doordat ik niet meer mobiel ben, kom ik nergens meer. Wat is er mogelijk? Ik zie en spreek weinig mensen. Hoe kom ik met anderen in contact? Voor deze en alle andere vragen kunnen ouderen vanaf nu elke dinsdag tussen 10.00 en 13.00 uur binnenlopen bij het Informatie- en adviespunt in De Bibliotheek Barneveld. Gratis en zonder doorverwijzing.

De ouderenadviseur van MEE luistert naar de vraag, denkt mee en geeft informatie & advies. We kunnen u ook bijstaan in het gesprek met de gemeente of een zorgorganisatie of een aanvraag voor een voorziening of zorg.

Speciaal voor ouderen
Ouderen die woonachtig zijn in Barneveld, kunnen iedere dinsdag tussen 10.00 en 13.00 uur terecht bij het Informatie- en adviespunt voor ouderen in De Bibliotheek Barneveld, Nieuwstraat 29 in Barneveld. Een afspraak maken voor een bezoek aan het informatie- en adviespunt is niet nodig. Ook kunt u contact opnemen met ouderenadviseur Judith Hoogeveen via telefoonnummer 06-30999046 om een afspraak te maken.

Contact