Jongerengroep(plus) in Meppel

Ben je tussen de twaalf en achttien jaar en zou je graag leuke dingen willen doen in een groep met andere jongeren? Vind je contacten maken lastig of vind je nieuwe situaties een beetje spannend? Dan is onze jongerengroep wat voor jou! Samen doen we één keer in de maand leuke activiteiten met elkaar, kletsen we gezellig, leer je nieuwe leeftijdsgenoten kennen en maken we er een leuke avond van!

Vanuit Welzijn Mensenwerk en MEE Drenthe starten we als pilot een nieuwe begeleide jongerengroep in Meppel waar we gemiddeld 1x per maand samen komen. Deze groep is gericht op jongeren met een rugzak die bijvoorbeeld (wat) achterlopen, het moeilijk vinden contacten te maken, nieuwe situaties spannend vinden en/of in de het reguliere aanbod de aansluiting niet goed vinden.

Inmiddels hebben we al een groep van vier jongeren en is er al een eerste jongerenavond geweest. Toch zouden we het leuk vinden als de groep nog wat groter wordt. Vrijdag aanstaande gaan we als activiteit bubble voetballen. Interesse? Meld je dan aan via i.hoving@meeijsseloevers.nl. Voor meer informatie kan je bellen met 06-46135723.

Contact