Op naar een vitaler leven!

Eerder naar bed! Beweeg eens wat meer! Eet wat gezonder! Dat zijn goedbedoelde adviezen die je krijgt als je aangeeft dat je na coronatijd weer wat fitter en vitaler wilt worden. Maar hoe krijg je het voor elkaar om daar gemotiveerd mee aan de slag te gaan?

Voor inwoners van de gemeente Wierden van 24 jaar en ouder wordt een serie van 4 workshops georganiseerd: ‘Op naar een vitaler leven’.

Wat kun je verwachten?
“Er zijn veel dingen die je kunt bijsturen, om jezelf fitter en vitaler te voelen. Daarvoor leren we tijdens de workshops mét en van elkaar over gezondheid in de breedste zin van het woord.

We aan de slag met 7 thema’s die hierop van invloed zijn. Bijvoorbeeld: wat is er nodig is om meer te genieten van het leven. Hoe voorkom je dat je eindeloos ligt te piekeren over dingen waar je zelf geen invloed op hebt. En hoe vind je de juiste motivatie om een gezondere leefstijl vol te houden?” vertelt Kayra Rodijk, leefstijlcoach van De Welle.

“De opbrengst na de workshops: Je weet welke koers je wilt varen en welke uitdagingen je daarbij mogelijk aan wilt gaan. En je gelooft in de veerkracht die je als mens bezit om bij te sturen als dit nodig is. Kortom, je voelt je vitaler!”

Organisatie
De workshops worden georganiseerd door Stichting de Welle, Avedan, MEE IJsseloevers en Evenmens. Doordat hiervoor subsidie van de gemeente Wierden beschikbaar is, zijn de workshops kostenloos.

Data en aanmelden
Wil je ook aan de slag met je eigen vitaliteit? Meld je dan aan voor de serie van vier workshops.

Data: 14 maart, 28 maart, 4 april en 25 april van 19.00-21.00 uur.
De workshops worden gehouden bij Stichting De Welle in Wierden.

Let op: er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Dan kun je contact opnemen met Kayra Rodijk, Stichting De Welle, via tel: 06-34269710 of e-mail: k.rodijk@stichtingdewelle.nl

Contact