Reismaatje gezocht in Nijverdal

Word vrijwilliger van MEE op Weg
MEE IJsseloevers is op zoek naar enthousiaste, betrokken vrijwilligers voor het vervoersproject MEE op Weg. In dit vervoersproject oefenen deelnemers de route naar school, werk of sportclub samen met een Reismaatje. Dat kan op de fiets, met het openbaar vervoer of lopend.

Zelfstandig reizen geeft mensen met een beperking vrijheid. Vrijheid om eigen keuzes te maken. Vrijheid om mee te doen in de samenleving. Vrijheid om niet afhankelijk te zijn van speciaal vervoer. Het project MEE op Weg is daarom meer dan alleen leren reizen van a naar b. Het is een manier om zelfvertrouwen te krijgen. Om te ontdekken dat er zo veel is dat wél kan.

Wie helpt onze deelnemer op weg?
Wij zijn op zoek naar een enthousiast reismaatje voor een jongedame (17 jaar) uit Nijverdal. Zij wil graag leren fietsen van haar huis in Nijverdal naar haar stageplek in Nijverdal (industrieterrein).

Ben je 18 jaar of ouder en vind je het leuk om een ander te helpen? Neem voor informatie of aanmelding vrijblijvend contact op met Sabine Hollak via tel: 06 – 30 99 83 55 of e-mail: s.hollak@meeijsseloevers.nl.

Meer informatie over MEE op Weg en Reismaatjes.

Contact