Reismaatjes gezocht in Wierden en Daarlerveen

Word vrijwilliger van MEE op Weg
MEE IJsseloevers is op zoek naar enthousiaste, betrokken vrijwilligers voor het vervoersproject MEE op Weg. In dit vervoersproject oefenen deelnemers de route naar school, werk of sportclub samen met een Reismaatje. Dat kan op de fiets, met het openbaar vervoer of lopend.

Zelfstandig reizen geeft mensen met een beperking vrijheid. Vrijheid om eigen keuzes te maken. Vrijheid om mee te doen in de samenleving. Vrijheid om niet afhankelijk te zijn van speciaal vervoer. Het project MEE op Weg is daarom meer dan alleen leren reizen van a naar b. Het is een manier om zelfvertrouwen te krijgen. Om te ontdekken dat er zo veel is dat wél kan.

Wie helpt onze deelnemers op weg?
Voor een tweetal deelnemers die zelfstandig willen leren reizen met de fiets en het openbaar vervoer zijn wij op zoek naar enthousiaste reismaatjes:

  • Een man (62 jaar) uit Wierden wil graag leren reizen met het openbaar vervoer. Hij wil graag oefenen met het traject van Wierden naar Zwolle en Deventer.
  • Een jongeman (15 jaar) uit Daarlerveen wil graag leren fietsen naar zijn school in Almelo. Deze jongen heeft autisme.

Ben je 18 jaar of ouder en vind je het leuk om een ander te helpen? Neem voor informatie of aanmelding vrijblijvend contact op met Sabine Hollak via tel: 06 – 30 99 83 55 of e-mail: s.hollak@meeijsseloevers.nl.

Meer informatie over MEE op Weg en Reismaatjes.

Contact