Terugkijken: Webinar balans in denken, voelen en doen - MEE voor mij

Terugkijken: Webinar balans in denken, voelen en doen

Woensdag 17 juni 2020 was alweer het 2e Webinar, uit een serie van 4! Het thema van dit Webinar was ‘balans in denken, voelen en doen’.

Rianne Jansen nam ons mee aan de hand van een Mindfulnessoefening. Zij heeft met ons onderzocht hoe we de balans tussen denken, voelen en doen bij mensen met autisme kunnen versterken, om zo meer rust en overzicht te scheppen in het leven. Voorafgaand aan de presentatie was er een introductie door Marcel Wentink, projectgroeplid en vrijwilliger bij Inkluzie.nl in Apeldoorn.

Geweldig dat 180 mensen deelgenomen hebben aan dit Webinar! Het Webinar is tot en met 7 juli terug te zien via deze link.

Vragen en antwoorden n.a.v. het Webinar zijn uiterlijk maandag 22 juni op www.autismegelderland.nl terug te vinden. Op 24 juni en 1 juli vinden Webinars plaats met Judith Visser en Martine Delfos. Voor meer informatie en gratis deelname: klik hier.

Deze Webinars zijn georganiseerd door een projectgroep van mensen met autisme/vrijwilligers, ouders van kinderen met autisme/vrijwilligers en beroepskrachten in Apeldoorn, onder regie van het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG), regio Apeldoorn.

Met dank aan de provincie Gelderland voor het financieel mede mogelijk maken van deze Webinars.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Donate van Rijswijk, coördinator SAG via e-mail d.vanrijswijk@meesamen.nl.

Contact