Vriendenkring in Twenterand

Iedereen heeft behoefte aan vriendschappen, maar voor mensen die moeilijk leren/ een beperking hebben kan dit lastig zijn. MEE IJsseloevers organiseert daarom de Vriendenkring voor inwoners van de gemeente Twenterand.

De Vriendenkring bestaat uit maximaal zes personen die worden begeleid door een vrijwilliger en een consulent van MEE. Samen ondernemen ze leuke activiteiten, zoals winkelen, bakken, gamen of uitgaan. De begeleiders werken ernaartoe om een zelfstandige vriendengroep te vormen, zodat begeleiding niet meer nodig is.

Meedoen met de Vriendenkring
Iedereen die woonachtig is in de gemeente Twenterand en zelfstandig kan reizen mag meedoen met de Vriendenkring. We starten bij voldoende aanmeldingen en voldoende vrijwilligers die willen begeleiden. Deelname aan de Vriendenkring is gratis, kosten voor de activiteiten die je samen gaat ondernemen zijn wel voor eigen rekening.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor de Vriendenkring? Neem dan contact op met: Manon Bruggeman of Marissa van den Belt van MEE IJsseloevers via 06-20998015 of 06-30997387. Of stuur een e-mail naar: groepswerkoij@meeijsseloevers.nl.

Contact