Deelmee verbindt - MEE voor mij

Deelmee verbindt

Mede door de transitie in het sociaal domein wordt van professionals meer dan ooit verwacht dat zij integraal werken, samenwerken, van elkaar leren. Veel professionals zijn daarnaast van een meer specialistische setting binnen een organisatie naar een meer generalistische werkwijze in een sociaal wijkteam gegaan, waarin kennis en expertise op alle leefgebieden toegepast wordt. Tegelijkertijd moet de kwaliteit van de ondersteuning aan kwetsbare doelgroepen op peil blijven. Dit vraagt om nieuwe manieren van werken die voorziet in de behoefte om beter en gemakkelijker samen te werken en kennis te halen en te brengen.

Kennis delen
Deelmee is dé praktische online kenniscommunity die professionals in het sociaal domein met elkaar verbindt. Je kunt hier vragen stellen en kennis en expertise met elkaar delen. Binnen een gesloten groep of met de ruim 1600 professionals die nu al aangesloten zijn. 24/7 en onafhankelijk van de locatie waar je werkt. Met dit platform ondersteunen we de samenleving beter en sneller, want op geen enkel ander platform is zoveel expertise over kwetsbare mensen / mensen met een beperking te vinden. 

Online werkplek
Deelmee is ook een online werkplek. Hier kan je organisatie overschrijdend online samenwerken met bijvoorbeeld collega’s uit het Sociaal Wijkteam of Integrale Vroeghulp. Werk samen aan bestanden, vul samen de kalender of beheer de notules van jullie overleg. Ook is het mogelijk om hier bestanden met specifieke personen binnen jullie werkgroep te delen (ISO en HKZ).

Wilt u aansluiten bij Deelmee? Neem contact op met team Training & Consultancy via T 088 633 0 633.

Introductie Deelmee

Eens sparren?

Naar Deelmee