Febe-medewerkers

Sinds 2015 heeft een pool ervaringsdeskundigen zich verbonden aan onze organisatie. Deze ervaringsdeskundigen hebben ervaring in een leven met o.a. Autisme, NAH, een lichamelijke beperking en/of chronische ziekte en wat dit betekent bij thema’s op het gebied van arbeid, sociale contacten, onderwijs, maar ook acceptatie, schaamte en je leven opnieuw vormgeven.

Hoe vaak heb jij al een ervaringsdeskundige ingezet binnen jouw werk? Bijvoorbeeld bij de ondersteuning die je een cliënt biedt? Of om te toetsen of het beleid, de plannen, de manier waarop je communiceert ook aansluiten bij onze doelgroep?

Febe en haar collega-ervaringsdeskundigen staan klaar om een bijdrage te leveren en waarde toe te voegen aan jouw werkzaamheden bij MEE IJsseloevers/ Veluwe/ Oost/ Samen. Via DeelMEE vind je alle profielkaarten van de ervaringsdeskundigen: https://www.deelmee.nl/werkgroep/24-organisatienieuws/documenten/document/8358-ervaar-mee-totaaloverzicht-van-profielkaarten-ervaringsdeskundigen.

Je kunt hieronder ook een vraag stellen, klik op ‘Verzenden’ en ontvang digitaal het antwoord op je vraag van een ervaringsdeskundige.

 

Contact