Leg uw vraag voor aan onze ervaringsdeskundigen

Ruim 20% van de Nederlandse bevolking heeft een beperking*. Eén op de zeven mensen communiceert daardoor ‘anders dan anders’ vanwege een niet-zichtbare beperking. Zij zijn verbaal vaak goed onderlegd, waardoor de beperking niet direct opvalt. En toch gaat het wel eens mis: klachten of conflictsituaties als gevolg van onduidelijkheid en onbegrip, voor u vanzelfsprekende communicatie die niet het gewenste effect heeft of het niet nakomen van gemaakte afspraken. Probleemklant of misverstand?

Maakt u al gebruik van de ervaringen van iemand die zelf een beperking heeft om het resultaat van uw organisatiedoelstellingen te vergroten? Bijvoorbeeld om positieve ervaringen en recensies te creëren, klachten te verminderen, of gewoon omdat u het belangrijk vindt dat iedereen mee kan doen als consument, patiënt of bijvoorbeeld medewerker?

Onze ervaringsdeskundigen staan klaar om uw vraag te beantwoorden!
Stel hieronder uw vraag, klik op ‘Verzenden’ en ontvang digitaal het antwoord op uw vraag van een ervaringsdeskundige. Er zijn geen kosten verbonden aan het voorleggen van een vraag. Wij gebruiken uw gegevens enkel voor het terugkoppelen van het antwoord op uw vraag.

Eens sparren?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in!

Contact