Maak gebruik van de kennis en ervaring van de professionals van MEE

Vraag jij je wel eens af wat er achter iemands gedrag zit?

Ruim 20% van de Nederlandse bevolking heeft een beperking*. Eén op de zeven mensen denkt, doet of communiceert ‘anders dan anders’ vanwege een niet-zichtbare beperking. Sommige mensen zijn verbaal vaak goed onderlegd, waardoor een beperking niet direct opvalt. En toch gaat het wel eens mis: onverklaarbaar gedrag met vervelende gevolgen, in de eerste plaats voor de persoon zelf. Voor jou vanzelfsprekende communicatie die niet het gewenste effect heeft. Het niet nakomen van gemaakte afspraken. Klachten of conflictsituaties als gevolg van onduidelijkheid en onbegrip. Onwil of onvermogen?

Vraag jij je wel eens af wat er achter iemands gedrag zit? En weet jij vervolgens hoe te handelen in zo’n situatie vanuit jouw functie? Bij wie je terecht kunt? En wat jij kunt doen?

Maak gebruik van de kennis en ervaring van de professionals van MEE! 

Samen meer mogelijk maken voor mensen met een beperking. Onze professionals zijn actief in alle gemeenten vanuit de Wmo en/of de Wlz en kennen de lokale sociale kaart. Naast individuele ondersteuning bieden we o.a. trainingen voor professionals, gastlessen/cursussen voor kwetsbare doelgroepen en integrale projecten in de regio aan voor en met allerlei ketenpartners.

Geef via onderstaand contactformulier door aan welke informatie, advies of ondersteuning jij behoefte hebt en laat je gegevens achter. Dan nemen we contact met je op om te bespreken of we iets voor jou en/of je collega’s kunnen betekenen.

Contactformulier

Eens sparren?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in!

Contact