Aa en Hunze

Onafhankelijke cliëntondersteuning in de gemeente Aa en Hunze

Ontvang je langdurige zorg? En zoek je iemand die samen met jou kijkt naar passende zorg, een zorgorganisatie of u ondersteunt bij ontevredenheid? Je helpt bij het opstellen van jouw persoonlijk plan of zorgplan? En meegaat naar een gesprek met jouw zorgaanbieder? Of gewoon iemand die alles eens samen met jou op een rijtje zet, en vanuit jouw belang bekijkt welke mogelijkheden er zijn in jouw situatie?

Voor iedereen

Voor deze vragen kun je bij MEE terecht. Voor jezelf of voor iemand in jouw omgeving. Het is fijn als er iemand is die je op weg kan helpen met informatie of advies. Of die samen met je kijkt wat er nodig is om verder te komen. Iemand die de weg kent. En die altijd vanuit jouw belang meekijkt.

Waar kan ik terecht in de gemeente AA en Hunze?

Heb je op dit moment een indicatie op basis van de Wet Langdurige Zorg (Wlz)? Dan kun je rechtstreeks contact opnemen met MEE Drenthe via 0592 30 39 99 of via e-mail info@meedrenthe.nl. Er is ook een checklist om je te helpen bij het opstellen, evalueren of bijstellen van jouw zorgplan. Download checklist

Checklist voor en na keukentafelgesprek

Checklist voor zorgplan

10 vragen over onafhankelijke cliëntondersteuning

Contact

Cursus of gespreksgroep

Download folder

Aankomende activiteiten

Ernst: “Mijn financiën zijn weer op orde.”

Carola: “Ik doe weer mee!”