Ede - MEE voor mij

Ede

Onafhankelijke cliëntondersteuning in de gemeente Ede

Ontvangt u langdurig zorg (Wlz) ? Of heeft u een indicatie voor gekregen? En wilt u graag dat iemand met u op zoek gaat naar passende zorg, een zorgorganisatie of u ondersteunt bij ontevredenheid? U helpt bij het opstellen van uw persoonlijk plan? Meegaat naar een gesprek over uw zorgplan? Met u kijkt welke mogelijkheden er voor u zijn in wet- en regelgeving? Of gewoon iemand die alles eens samen met u op een rijtje zet, en vanuit uw belang bekijkt welke mogelijkheden er zijn in uw situatie?

Voor deze vragen kunt u bij MEE terecht. Voor uzelf of voor iemand in uw omgeving. Het is fijn als er iemand is die u op weg kan helpen met informatie of advies. Of die samen met u kijkt wat er nodig is om verder te komen. Iemand die de weg kent. En die altijd vanuit uw belang meekijkt. Dit heet onafhankelijke cliëntondersteuning Wlz. Iedereen heeft hier recht op. Gratis en zonder doorverwijzing. Dit staat in de wet.

De cliëntondersteuners van MEE weten veel over leven met beperkingen. (Licht) verstandelijke, zintuiglijke of lichamelijke beperkingen. Maar ook chronische ziekten, niet-aangeboren hersenletsel of bijvoorbeeld autisme. Ook ouderen of bijvoorbeeld mensen met psychische klachten kunnen bij hen terecht.

Waar kan ik terecht in de gemeente Ede?
Heeft u op dit moment een indicatie op basis van de Wet Langdurige Zorg (Wlz)? U kunt rechtstreeks contact opnemen met MEE Veluwe via T 055 526 9200 of E info@meeveluwe.nl. Er is ook een checklist om u te helpen bij het opstellen, evalueren of bijstellen van uw zorgplan. Download checklist >

Heeft u vragen over de opvoeding van kinderen tot 18 jaar dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met MEE Veluwe via T 055 526 9200 of E info@meeveluwe.nl.

Voor alle andere vragen kunt u terecht bij Stimenz, T 88-7846489 of kijk op www.Stimenz.nl/inwonersondersteuningede.

Checklist voor en na keukentafelgesprek

Checklist voor zorgplan

10 vragen over onafhankelijke cliëntondersteuning

Contact

Cursus of gespreksgroep

Download folder

Chadrick: “Ik doe weer mee!”

Carola: “Ik doe weer mee!”