Nunspeet - MEE voor mij

Nunspeet

Onafhankelijke cliëntondersteuning in de gemeente Nunspeet

Heeft u een vraag over (zelfstandig) wonen of samenleven met iemand met een beperking? Leren en werken? Of bijvoorbeeld over regels en geldzaken?

Wilt u graag dat iemand met u meegaat naar een gesprek, met de gemeente, het Wmo-loket, of bijvoorbeeld het UWV? Dat iemand u helpt bij het doen van een aanvraag? Samen met u bekijkt welke mogelijkheden er voor u zijn in wet- en regelgeving? Met u op zoek gaat naar passende zorg, een zorgorganisatie of u ondersteunt bij ontevredenheid? Of gewoon iemand die alles eens samen met u op een rijtje zet, en vanuit uw belang bekijkt welke mogelijkheden er zijn in uw situatie?

Voor iedereen
Voor al dit soort vragen kunt u bij MEE terecht. Op alle gebieden en voor alle leeftijden. Voor uzelf of voor iemand in uw omgeving. Het is fijn als er iemand is die u op weg kan helpen met informatie of advies. Of die samen met u kijkt wat er nodig is om verder te komen. Iemand die de weg kent. En die altijd vanuit uw belang meekijkt. Dit heet onafhankelijke cliëntondersteuning. Iedereen heeft hier recht op. Gratis en zonder doorverwijzing. Dit staat in de wet.

De cliëntondersteuners van MEE weten veel over leven met beperkingen. (Licht) verstandelijke, zintuiglijke of lichamelijke beperkingen. Maar ook chronische ziekten, niet-aangeboren hersenletsel of bijvoorbeeld autisme. Ook ouderen of bijvoorbeeld mensen met psychische klachten kunnen bij hen terecht.

Waar kan ik terecht in de gemeente Nunspeet?
U kunt rechtstreeks contact opnemen met MEE Veluwe via T 055 526 9200 of E info@meeveluwe.nl . U hoeft zich niet eerst te melden bij de gemeente, of bijvoorbeeld het Wmo-loket.

U kunt ook langskomen tijdens het inloopspreekuur van MEE:
Let op!  Het inloopspreekuur is gesloten in verband met het coronavirus. Wij zijn uiteraard wel telefonisch bereikbaar via T 055 526 9200 of via e-mail info@meeveluwe.nl.

  • Woensdag tussen 10.00 en 12.00
    Zorgplein De Enk, Stationsplein 18
  • Donderdag van 10.00 tot 12.00 uur in de even weken
    Wijkontmoetingscentrum De Binnenhof, Colijnstraat 78

Checklist voor en na keukentafelgesprek

Checklist voor zorgplan

10 vragen over onafhankelijke cliëntondersteuning

Contact

Cursus of gespreksgroep

Download folder

Aankomende activiteiten

Chadrick: “Ik doe weer mee!”

Carola: “Ik doe weer mee!”