Samen055 helpt bij vragen

Samen 055 zorgt er in de gemeente Apeldoorn voor dat je op de plek komt waar je passende hulp krijgt. Samen055 bestaat uit Centrum voor Jeugd en Gezin, Don Bosco, Stimenz, Zuid doet Samen, de gemeente Apeldoorn en MEE Veluwe. Wij helpen mensen in Apeldoorn om het juiste antwoord op hun vraag te krijgen. Bijvoorbeeld als je iets wilt weten over werk, opvoeden, schulden of ontmoetingsplekken.

Iedereen heeft namelijk wel eens momenten dat het minder gaat. Meestal kom je daar zelf wel weer uit. Zeker als je familie, vrienden en buren om je heen hebt die kunnen helpen. Lukt het niet om oplossingen te vinden? Of blijf je je zorgen maken, bijvoorbeeld over je gezin of iemand in jouw omgeving? Loop dan binnen bij Samen055.

In de stadsdelen Zuid, Oost en Noord kan je gebruikmaken van de inloopmomenten van Samen055. Daar zit iemand klaar om je verder op weg te helpen. Wil je contact met Samen055 of binnenlopen zonder afspraak tijdens de inloopmomenten? Bekijk hier alle mogelijkheden voor contact met Samen055.

  • Samen055 Oost, Violierenplein 101
  • Samen055 Zuid, 1e Wormenseweg 460
  • Samen055 Noord, Zilverschoon 4
  • Samen055 West (geen inloop), Molenstraat-Centrum 1

Contact