Sociale vaardigheidstraining in Kampen

Vind je het vaak moeilijk om je gevoelens te uiten? Merk je dat je in contact met anderen er niet goed uit komt? Kun je niet goed voor jezelf opkomen? Of heb je weinig zelfvertrouwen? Goed omgaan met andere mensen is niet altijd makkelijk. Daarom organiseert MEE in de gemeente Kampen een sociale vaardigheidstraining.

De training is gericht op volwassenen, woonachtig in de gemeente Kampen, die moeite hebben met leren of een ontwikkelingsachterstand hebben. Het doel is dat deelnemers na de training beter met anderen omgaan en meer voor zichzelf op durven komen. Tijdens de training kan met andere deelnemers gepraat worden en leren deelnemers onder andere om beter uit hun woorden te komen, grenzen te stellen, om te gaan met kritiek en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Acht bijeenkomsten in Kampen
De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5 uur. Momenteel zijn een startdatum en locatie nog niet bekend. Geïnteresseerden kunnen zich echter wel aanmelden. De training start dan bij voldoende deelnemers. Deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden
Inwoners van Kampen die meer informatie willen ontvangen of zich aan willen melden voor de training Sociale Vaardigheden, kunnen contact opnemen met Henriet van der Stege (consulent MEE IJsseloevers) via e-mail h.vanderstege@meeijsseloevers.nl.

Contact